HTML

Family Barn

Minden amit a Family Barn játékról tudni érdemes: tippek és trükkök. Ingyen szerezhető extrák minden mennyiségben.

Friss topikok

FamilyBarn a Facebookon!

2013.03.13. 21:09 farmos-jatekok

Family Barn Facebook

Elindult a Family Barn oldal magyar nyelvű rajongói oldala. Ha beszélgetni szeretnél a többi játékossal vagy cserélgetnél velük terményeket és termékeket, tanácsra van szükséged vagy csak beszélgetnél a többi Family Barn rajongóval, akkor csatlakozz a Family Barn magyar Facebook oldalához!

Szólj hozzá!

Címkék: közösségi játékok facebook online játékok farmos játékok Family Barn familybarn

Már magyar nyelven is elérhetővé vált a Family Barn farmos játék

2012.12.09. 21:51 farmos-jatekok

Az egyik legdinamikusabban fejlődő farmos játék a Family Barn elindult immáron magyar oldalon is és hamarosan érkezik hozzá a fordítás is. Aki szereti a farmos közösségi játékokat, annak kötelező darab a Family Barn, ahol szép a grafika, kedvesek és szerethetők a figurák egy szóval minden adott egy nagyon jó ingyenes farmos játékhoz...

Szólj hozzá!

Címkék: közösségi játékok játékok online játékok ingyen játékok böngészős játékok farmos játékok Farmerama Family Barn farmjátékok

Üdvözlünk a magyar Family Barn oldalon

2012.12.09. 21:42 farmos-jatekok

Ezen az oldalon mindenféle hasznos infokat: tippeket és trükköket találsz a Family Barn közösségi farmos játékkal kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy jelenleg még a Family Barn nem érhető el magyar nyelven így talán hasznos tanácsokat tudunk majd adni ezen a blogon keresztül a játék használatával kapcsolatban.

Tehetsz fel kérdéseket is akár a kommentekben is és megpróbálunk majd új bejegyzéssel megválaszolni az itt feltett kérdéseket, amelyek kapcsolódnak a Family Barn játékhoz.

1 komment

Címkék: böngészős játékok farmos játékok Family Barn farmjátékok